Sundays

sön
20.00 i canal+ hits - Hämnden : Läkaren Anton kämpar för att rädda liv i ett flyktingläger i Afrika. Hemma i Danmark har han ett krisande äktenskap och två barn. När hans äldsta son, som är mobbad i skolan, får en ny vän, en aggressiv pojke vars mamma just dött, inleds en händelsekedja som riskerar att få förödande konsekvenser.
22.00 i canal+ hits - Har du hört ryktet om Morgans? : Det framgångsrika New York-paret Paul och Meryl Morgan är på väg att skilja sig på grund av Pauls otrohet. En kväll bevittnar de ett mord och för att skydda sina nyckelvittnen skickar polisen iväg dem till en liten småstad i Wyoming. För att överleva måste de lära sig att gilla läget på landsbygden och, framför allt, att stå ut med varandra.
22.30 i canal+ first - True grit : Mattie Ross är bara 14 år, men hennes sinne är fyllt av hämndbegär. Efter att hennes far dödats anlitar hon Rooster, en nerdekad och brutal gammal sheriff, för att straffa de ansvariga. Trots Roosters protester följer hon själv med på jakten som leder dem djupt in i indianernas territorium.

tv