På en fredag

helgens
21.30 i SVT1 - Duplicity : Två agenter inleder en kärleksaffär. När de hamnar i ett kontraspionage inser de att den tuffaste delen av jobbet är att våga lita på varandra. En maktkamp kantad av ömsom passion, ömsom svek tar sin början, när den ena hela tiden försöker ligga steget före den andra. Men det enda de inte lyckas trixa sig ur är kärleken.
22.05 i TV3 - Bad boys 2 : Knarkspanarna Marcus Bennett och Mike Lowrey jagar en av den undre världens största ledare som är inblandad i stora drogaffärer. Ledaren vill kontrollera all drogtrafik i Miami vilket har lett till ett mindre krig i den undre världen. Det hettar även till mellan Mike och Syd, Marcus syster.
22.00 i kanal5 - Dödligt vapen : Martin Riggs och Roger Murtaugh är poliser i Los Angeles. Murtaugh är en sansad, respekterad familjefar. Riggs anses av kollegorna vara obalanserad på gränsen till galen. Nu ska de undersöka ett fall av omfattande knarksmuggling.
22.00 i Canal+ hits - Wall street 2 - money never sleeps : Han har en dotter som inte vill veta av honom och gamla affärsbekanta som vänt honom ryggen, men pengarna... de doftar fortfarande likadant. Med hjälp av dotterns pojkvän börjar han än en gång klättra mot maktens höjder.

tv
#1 - - Monrou's vintage blogg:

Tack för tipsen! Tror jag ska kolla på filmen kl 21.30 på 1an, den verkar lite bra iallafall :)

Ska du kolla på någon av filmerna?



Brukar du shoppa i second hand butiker?

Nu kan du hitta alla second hand & vintage butiker i din stad på min blogg! Bra va? ;)



Kram

#2 - - fanny:

vill du göra ett bloglovinbyte?? :)

#3 - - ▲ Mohammedi's™:

Va med på VECKANS BLOGG och få chansen synas framför +1200 läsare (i ett helt inlägg + i menyn i en hel vecka) http://mohammedis.se/2012/april/veckans-blogg.html#comment