Not like the movie

påsk filmer

20.00 i TV3 - Evan den allsmäktiga : Evan Baxter är en populär kongressledamot medmålet att "förändra världen". Gud hör hans budskap och bestämmer sig för att ge honom en hjälpande hand. Gud ger Evan materialet och djuren han behöver för att bygga en ark. Efter att förgäves ha försökt ignorera Gud ger sig Evan tillslut och börjar jobba med planen - trots att de andra kongressledamöterna och hans familj tror han förlorat förståndet.
22.00 i TV3 - Gladiator : Den romerske generalen Maximus leder sina trupper till seger mot germanerna men blir förråd av kejsarens son Commodus och såld som slav. Maximus säljs vidare som gladiator, och kämpar för sin överlevnad, för hämnd och för Roms framtid.
22.00 i kanal5 - Poseidon : Det är nyårsafton och festligheterna har börjat på lyxkryssaren Poseidon. Men en monstervåg kastar fartyget våldsamt till babord innan det kantrar och rullar runt med kölen uppåt. Kvar finns ett par hundra överlevande som kämpar för livet.
21.00 i canal+ first - Valentine's day : Ett antal mycket olika människors liv vävs samman runt Alla hjärtans dag i New York. Det blir en dag av oanade komplikationer, kärleksförklaringar, bråk, kyssar, svåra beslut och hemligheter.

tv




#1 - - Ninni:

Kollar på Poseidon just nu, rätt bra! :3

#2 - - JOSEFIN - CHASING THE HOLLYWOOD DREAM:

vilka bra tips :)!