bra filmer idag

dagens
Tips på några bra filmer som går idag :

21.30 i kanal 5: Freky friday - En fredag då Tess och hennes 15-åriga dotter Anna vaknar upp inser de att de bytt kropp med varandra. Hur ska det nu gå med det stundande bröllopet? Tess måste överleva en dag på högstadiet och uppträda med sin dotters band. Lördagens bröllop närmar sig med stormsteg och innan det är dags att gå upp för altargången måste de två hitta en lösning.

21.30 i TV4:
Hopplös och hatad av alla - Sidney Young driver en tidning som mer eller mindre hånar kändis- och modevärlden. När Clayton Harding, chefredaktör för det berömda kändismagasinet Sharp, erbjuder Sidney en tjänst hos dem i New York tackar han ja. Men Sidney, som avskyr kändisar, får svårt att anpassa sig. Och hans nya kollega, Alison Olsen, tvingas upprepade gånger att rädda honom ur genanta situationer. Frågan är om Sidney kommer att lyckas publicera en enda artikel.

00.10 i TV3:
Skamgrepp - Hans karriär, hans äktenskap och hans framtid - allt står på spel för verkställande direktör Tom Sanders. Han avböjer en kärleksaffär med sin nya chef och nu anklagar hon honom för sexuella trakasserier. Plötsligt måste Tom kämpa för att få tillbaka sitt liv.

ffhopplös
skam
#1 - - A N G E L I J N A:

allt bra?:)

#2 - - MARIA - mode, outfits & inspiration:

Kan verkligen se Freaky Friday huuur många gånger som helst, tröttnar aldrig haha!