no ordinary family

serietips
No Ordinary Family är en amerikansk TV-serie från 2010 som handlar om en familj som får superkrafter efter en flygkrasch.

Rolllista:
Michael Chiklis som Jim Powell – tecknare hos polisen som blir superstark, nästan osårbar och som kan hoppa över höga byggnader.
Julie Benz som Stephanie Powell (född Crane) – forskare som arbetar på Global Tech som blir supersnabb, har snabb metabolism och kan snabbt hela sig.
Kay Panabaker som Daphne Powell – Jim och Stephanies dotter, som får telepatiskt förmåga. Hon kan även se en persons minnen genom att röra vid dem.
Jimmy Bennett som Jim Junior "JJ" Powell – Jim och Stephanies son som blir superintelligent och får förmågan att snabbt kunna tillgodogöra sig stora mängder information, men minns det bara i sex timmar. Han kan även lära sig ett tala ett språk flytande på några minuter.
Autumn Reeser som Katie Andrews – Stephanies assistent på Global Tech som känner till familjens superkrafter. - Joshua / Will blir Katies pojkvän, han har även superkrafter fastän dom inte varar länge.
Romany Malco som George St. Cloud – åklagarassistent och vän till Jim. Han känner också till superkrafterna.
Stephen Collins som Dr. Dayton King – Stephanies chef på Global Tech.


Den här serien har just börjat visas igen efter ett långt uppehåll (jag trodde att kanal 5 hade slutat visat serien, men det kul nog så har kanal 5 börjat visat serien igen, fredagar 17.00-18.00, om jag minns det rätt)
#1 - - Rebecca:

Den serien är ganska rolig :) Kommer ihåg när lillebrosan skulle lämna urinprov för att se om han var som dem och så fick han som svar "Du är gravid" Då han hade fått kiss från sin polares flickvän x)