dagens tv

dagens

Tänkte mest bara tipsa om vad det går för tv ikväll, om ni är hemma ikväll och har det tråkigt!

20.30 i TLC:
Kitchen boss - Följ med Buddy Valastro, känd från Cake Boss, in i köket där han tillagar familjens bästa recept. Med hjälp av mormors hemliga recpt och enkla tricks som gör måltiden ännu bättre lagar Buddy pastarätter, goda tillbehör och läckra desserter som gör familjemiddagen till en trevlig samlingspunkt. Han får hjälp i köket av flera gäster, bland annat familjen Valastros medlemmar.

21.00 i TLC:
Cake boss - Buddy Valastro, en av USA:s mest framgångsrika och berömda tårtbagare, äger "Carlo's City Hall Bake Shop" i Hoboken, New Jersey där han leder ett team bestående av hans mamma, fyra äldre systrar och tre svågrar. Två av seriens höjdpunkter är när Buddy gör en tårta åt The Greatest Show on Earth komplett med en "ring of fire" och en speciell tårta åt kändiskocken Rachael Ray. Buddy tar med sig teamet på en fisketur där han får inspiration till att göra en otäck mordmaskin till hajtårta till 35-årsfirandet för en väns båtföretag. Buddy får en av sina svåraste tårtuppdrag hittills: en toalettkopia som faktiskt kan spola! Den här säsongen lovar att bli en av de mest underhållande hittills.

22.00 i canal+ hits: Wall street : Money never sleeps - När den globala ekonomin börjar knaka i fogarna slår sig en ung aktiehandlare sig samman med den ökände Gordon Gekko. De har två mål med sitt samarbete: att förvarna om den kommande finansiella kollapsen och att ta reda vem som bär ansvaret för den unge aktiehandlarens mentors död.

boss
Bild från Kitchen boss

boss
Serien Cake boss

money
Filmen Wall street : Money never sleeps
#1 - - deniseholmsten [ Foto, illustration & Mode ]:



vill du vinna en kod som ger dig en film värt 39 kr på HEADWEB.com?

det är en laglig sida och den har mycket bra filmer att erbjuda!( samt kostar endast ca 39 kr )

Var då med i min film tävling där du endast behöver svara på några frågor om just dina åsikter om film! super enkelt! jag väljer 1 vinnare samt 2 st som får länkar. alltså kan man säga att 3 personer vinner! dirket länk dit är här :

http://deniseholmsten.blogg.se/2011/november/filmtavling.html#comment



KRAM!