julenkalender dag 3

lucka 3
Under lucka 3 hittar ni filmen Melancholia, perfekt till en kompis eller familjemedlem ! Ett tips till de som har glömt att köpa en julklapp, då kan ni alltid hyra/köpa den på film2home, man kan hyra den direkt , den streamas direkt till din dator under 24 timmar. Man kan också köpa och ladda ned den och den blir din för alltid, annars kan man titta om din film finns där du bor (film2home måste finnas där du bor) och sedab gå ned och hyra den, det ända du behöver göra är att se om den finns i just din butik!

Handling:
Justine och Michael firar sitt bröllop med en överdådig fest hemma hos Justines syster och svåger. Samtidigt närmar sig planeten Melancholia Jorden. Med skräckblandad förtjusning ser den lilla familjen på när den enorma planeten svävar förbi deras egen planet, vänder och kommer tillbaka - den här gången med kurs rakt mot Jorden.

Lars von Trier har med Melancholia skapat ett episkt mästerverk som höjdes till skyarna på filmfestivalen i Cannes. Man har aldrig sett Jorden gå under på ett så gastkramande vackert sätt.

m