julenkalender dag 19

lucka 19
Under lucka 19 hittar ni tips till alla som gillar djur & natur - jag har den här luckan då jag själv är intresserd av våran natur och älskar att titta på olika naturfilmer. På cdon kan ni hitta olika naturfilmer :

Planet Earth (hela serien, 5 disc) 299 kr -Jorden som vi aldrig sett den förut Berättarröst: David Attenborough. Från teamet bakom den mångfaldigt prisbelönade serien Den blå planeten kommer en dokumentärserie som hyllar Jorden som aldrig förr. Under elva avsnitt får vi följa Planet Earth:s 71 fotografer genom 62 olika länder från Nepals mäktiga berg till Amazonas frodiga grönska, från Saharas skulpterade sanddyner till polernas gnistrande isar. Serien ger ett hisnande perspektiv över mångfalden och skönheten på vår planet. Med teknikens hjälp får vi även följa evolutionen under flera tusen år i olika miljöer och komma dit ingen kamera kan nå - ner i ett vulkanutbrott och ända in i jordens innersta kärna. Planet Earth är den mest ambitiösa och påkostade dokumentärserie som någonsin producerats av BBC.

Life (4 disc) 299 kr - Den officiella uppföljaren till Planet Earth. Upplev den praktfulla variationen av liv på jorden och den spektakulära utvecklingen hos djur och växter. Möt extrema utmaningar och förutsättningar för överlevnad på denna häpnadsväckande resa genom sensationella bilder och nära porträtt av naturens vilda liv. Denna enastående natursSerien tog mer än fyra år att färdigställa med över 3000 filmdagar från världens alla kontinenter. Serie ger dig tio avsnitt och 130 historier av evolution, spänning, avslöjanden och underhållning. Resultatet är Life - som du aldrig upplevt det tidigare.

Human planet, 299 kr - Från det frusna arktiska landskapet till ångande regnskogar, från små öar i de stora haven till uttorkade öknar, har människor funnit märkliga sätt att anpassa sig och överleva i de hårdaste miljöer. Detta har skett genom ett enormt mod och en uppfinningsrikedom där människan har lärt sig att leva med och utnyttja andra arter som man delat dessa vilda platser med.