dagens

dagens
20.00 i SVT1 - Allt för sverige : Svensk realityserie. Avsnitt 7 av 8. Midsommar i Järvsö. Det har blivit dags för amerikanerna att få fira svenskarnas mest älskade högtid, midsommar. Alla blir mycket känslosamma då de får sin svenska högtidsdräkt att bära dagen till ära. Midsommar firas i Järvsö och här får alla amerikanerna också ett älskat möte med Järvsös främsta ambassadör, Lill-Babs.
20.00 i kanal5 - Indiana Jones och de fördömdas tempel :  Indiana Jones och de fördömdas tempel. Indy undkommer ett våldsamt slagsmål på en nattklubb i Shanghai, bara för att kraschlanda i Indiens regnskog där ondskans makter härjar. Barn från en avlägsen by har kidnappats och används som slavar hos den onda Kali-sekten.
21.00 i TV4 - beck : pojken i glaskulan: Modern till en autistisk pojke hittas mördad i sitt hem. I husets gillestuga sitter den handikappade pojken med mordvapnet i handen. Han kan inte kommunicera med Beck eller någon annan i omgivningen och hans enda sysselsättning är att teckna. Men bär han på sanningen bakom mordet? Finns det människor runt honom som försöker förhindra att sanningen kommer fram?
tv
#1 - - FITspiration - in(fit)spireras till ett smalare liv:

Vill du gå ner i vikt, börja träna eller bara skaffa ett hälsosamt liv? Känner du även att viljan finns men att motivationen tryter gång på gång?



http://fitspiration.blogg.se är en ny blogg som endast postar motiverande och inspirerande bilder, träningstips och massa annat för att få dig att nå dina mål mot ett hälsosammare liv!



:)